У Східницькій амбулаторії відремонтували покрівлю за 730 000 грн: кошти виділили з міського бюджету

16 вересня 2024 р. 15:16

16 вересня 2024 р. 15:16


Завершили ремонт покрівлі у Східницькій амбулаторії загальної практики - сімейної медицини довгий. Покрівля тривалий час протікала, тож її полагодили коштом міського бюджету. На це виділили 730 тисяч гривень.

Хто повідомляє: Бориславська міська рада

У чому суть

Амбулаторія загальної практики, що знаходиться у Східниці, перебуває на балансі Бориславської громади - відноситься до Центральної міської лікарні м.Борислава. Тут постало питання ремонту покрівлі, яка давно протікала під час дощу. Для цього з міського бюджету виділили 730 тисяч гривень, що спрямували на демонтаж старого покриття, зміцнення конструкцій та встановлення нового. Виготовлення проєктно-кошторисної документації, яка потрібна була для планування ремонту, оплатила міська лікарня зі свого бюджету. Наразі роботи з оновлення покрівлі повністю завершені, і це має не лише допомогти уникнути руйнувань через протікання покрівлі, а й підвищити енергоефективність будівлі. Минулого року тут коштами НСЗУ встановили сучасну систему опалення.

Що було раніше

У Дрогобичі оновили центр реабілітації для дітей, в якому над лікуванням та відновленням здоров’я працюють невролог, ерготерапевт, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, логопед, психолог.

Будьте з Дрогобич .Сity у соцмережах:

💛 Facebook — креативи та обговорення;

❤️ Instagram — відео та цитати.

Реклама

У Східницькій амбулаторії відремонтували покрівлю за 730 000 грн: кошти виділили з міського бюджету

Джерело: drohobych.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua