У Львові на території одного з житлових комплексів стріляли

16 вересня 2024 р. 16:02

16 вересня 2024 р. 16:02


На Львівщині стріляли: 19-річний чоловік поранив поліцейського та двох лісничих

судитимуть місцевого мешканця

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного місцевого мешканця. Йому інкримінують хуліганство та нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент  заподіяння (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що у червні цього року на території одного з житлових комплексів Львова між обвинуваченим та потерпілим виник раптовий конфлікт.

У ході сутички фігурант, маючи при собі рушницю, вистрелив двічі у напрямку чоловіка, який почав втікати, поранивши йому ногу.

Такими чином чоловік зухвало порушив громадський порядок. А також спричинив тяжке тілесне ушкодження потерпілому, внаслідок якого йому ампутували кінцівку.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: , ,

У Львові на території одного з житлових комплексів стріляли

Джерело: 4studio.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua