На численні прохання львів’ян відбудеться вечір хітів легендарного композитора Ennio Morricone

16 вересня 2024 р. 21:31

16 вересня 2024 р. 21:31


Неймовірний і дивовижний світ саундтреків до улюблених кінофільмів. На сцені Львівської національної опери легендарні хіти геніального італійського композитора Енніо Морріконе  у програмі «Ennio Morricone. Tribute» у виконанні симфонічного оркестру та хору.

Подія відбудеться 7 жовтня о 19:00 год, повідомили організатори VINIL Concert agency .

Концерт обіцяє стати знаковою для поціновувачів музики та шанувальників творчості Енніо Морріконе. Організатори також анонсують, що це буде унікальна можливість насолодитися творчістю справжньої легенди світової кіномузики. Крім того, улюблені кадри з кінофільмів транлюватимуться на великому екрані. І все це під чудову музику!

Енніо Морріконе, безсумнівно, вважається неперевершеним талантом, композитором-легендою та великим диригентом нашого часу. Його музична палітра охоплює різні жанри, включаючи класику, джаз, рок-н-рол та фольклор.

https://youtu.be/A2eBIeYLqPI

Енніо Морріконе створив музику до більш ніж 400 фільмів і телесеріалів. Він працював з такими режисерами, як Роман Поланскі, Квентін Тарантіно, Олівер Стоун, Браян Де Пальма. Енніо Морріконе отримав два «Оскари», «Золотий глобус» і «Ґреммі». Морріконе залишив по собі незгасаючий слід у світі музичного мистецтва.

« На численні прохання знову у Львові! На вас чекає чарівний вечір, наповнений легендарною музикою з улюблених кіношедеврів, таких як « Недоторканні » , « Місія » , « Хороший, поганий, злий » , « Професіонал » , « За жменю динаміту » , « Новий кінотеатр « Парадізо » , « Одного разу в Америці » , « Приходь одного вечора повечеряти » , « На декілька доларів більше » . Приходьте слухати улюблену музику до епохальних кінофільмів разом! » , – запрошують організатори VINIL Concert agency .

7 жовтня / 19:00 – Львівська національна опера

Квитки доступні за посиланням: https://lviv.karabas.com/ua/ennio-morricone-tribute/order/

Leopolis.news

На численні прохання львів’ян відбудеться вечір хітів легендарного композитора Ennio Morricone

Джерело: leopolis.news

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua