Офіс генпрокурора проведе службове розслідування інформації про "інвалідність" 50 прокурорів Хмельниччини

16 жовтня 2024 р. 19:18

16 жовтня 2024 р. 19:18


енеральний прокурор підписав наказ про проведення службового розслідування через поширення інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури.

"Службове розслідування охоплюватиме перевірку не лише інформації, яка стосується вищезгаданої обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури.

Комісія з проведення службового розслідування вже розпочала збір інформації та документів для з’ясування цих обставин", – пояснили у Офісі генпрокурора.

Раніше ми повідомляли, що обласний прокурор Хмельниччини і 49 його підлеглих скористалися схемою Тетяни Крупи і оформили інвалідність.  Справи, які стали відомі Цензор.Нет, показують, що правоохоронні органи Хмельницької області знали про масштабну систему, яку створила "Слуга народу" Тетяна Крупа, оскільки були співучасниками корупційних схем.

4 жовтня ДБР викрило керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи  Тетяну Крупу на незаконному збагаченні у великих розмірах, можуть бути причетними інші члени родини. Під час обшуків знайшли готівки в еквіваленті $6 млн. При цьому  Тетяна Крупа намагалась викинути у вікно майже пів мільйона доларів.

Пізніше стало відомо, що в арештованої керівниці Хмельницької МСЕК знайшли 21,5 млн грн у польському банку.

Офіс генпрокурора проведе службове розслідування інформації про "інвалідність" 50 прокурорів Хмельниччини

Джерело: galinfo.com.ua