Львівський прикордонний загін шукає фахівців на військову службу. Що пропонують

17 жовтня 2024 р. 16:57

17 жовтня 2024 р. 16:57


фото умовне

За словами Сергія Степанова, Державна прикордонна служба України піклується про своїх військовослужбовців і забезпечує їм належне соціальне забезпечення. До участі в наборі запрошуються громадяни віком від 18 до 60 років . Для подання заявки на контрактну службу необхідно звернутися до відділу комплектування у Львові за адресою: вул. Личаківська, 74, або за телефоном 067 292 5119.

На першій співбесіді кандидати зможуть ознайомитися з доступними посадами та обрати напрямок служби відповідно до своїх навичок. Після підписання першого контракту новобранці проводитимуть шість місяців у підрозділах на території Львівської області для поступової адаптації та отримання необхідних навичок.

Кандидати матимуть змогу проходити навчання у спеціалізованих центрах підготовки за різними напрямками, включаючи підготовку водіїв , кухарів і кінологів . Підготовка розпочинається з 10-денного курсу, що включає основи військової справи, бойову підготовку та стрільби.

Військовослужбовці також мають можливість продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах, зокрема у Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, де можна отримати офіцерське звання.

За підписання першого контракту військовослужбовці отримують матеріальну допомогу, розмір якої залежить від звання: для сержантського складу – понад 23 тисячі гривень , для офіцерського – майже 29 тисяч гривень . Також передбачені додаткові виплати на оздоровлення і соціальний пакет.

Для отримання додаткової інформації або запису на співбесіду звертайтеся за телефоном: 067 292 5119.

Нагадаємо, що на Львівському залізничному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу до української армії.

Львівський прикордонний загін шукає фахівців на військову службу. Що пропонують

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua