У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів. Як подати заявку

17 жовтня 2024 р. 19:40

17 жовтня 2024 р. 19:40


скриншот з відео

У застосунку «Дія» запустили рекрутинг до Армії дронів Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування ТЦК. Подаєте заяву за кілька кліків, проходите співбесіду та підписуєте контракт. Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Жодного «розподілу» та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно», – йдеться у повідомленні.

Як працює вступ до Армії дронів?

Рекрутинг у «Дії» нагадує пошук роботи на сайті з вакансіями. У застосунку за фільтрами обираєте бригаду або підрозділ, у який хочете потрапити, далі надсилаєте одну чи декілька заяв.

Самостійно обираєте напрям, пов’язаний з БпЛА, — від оператора будь-якого дрона до інженера. Далі рекрутер запрошує вас на співбесіду і підрозділ підписує з вами контракт.

Нагадаємо,

Зазначимо, у Львові влітку відкрили другий рекрутинговий центр української армії, а ще в місті функціонують декілька центрів окремих батальйонів. Чим вони відрізняються, скільки добровольців зголошуються зараз іти воювати, чи гарантують рекрутингові центри, що доброволець отримає бажану посаду, та хто це все оплачує читайте у нашому інтерв'ю за посиланням.

У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів. Як подати заявку

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua