23-річний водій збив двох неповнолітніх дівчат у Львові

18 жовтня 2024 р. 09:49

18 жовтня 2024 р. 09:49


Фото: поліція

Увечері 17 жовтня на вулиці Тунельній у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали дві неповнолітні дівчини. Про це повідомили у поліції Львівщини.

За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець одного з сіл Самбірського району, здійснив наїзд на двох пішоходів – львів'янок віком 13 і 15 років.

У результаті аварії дівчата отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. Наразі їхній стан невідомий.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керування транспортними засобами на той самий строк.

Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини інциденту.

Нагадаємо, що у Стрию внаслідок наїзду автомобіля травмовані дві дівчинки. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Ford Focus, 44-річний житель Стрия, здійснив наїзд на двох пішоходів, місцевих мешканок віком 12 і 13 років.

23-річний водій збив двох неповнолітніх дівчат у Львові

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua