На Львівщині судили військового, який стріляв по автівці

18 жовтня 2024 р. 10:00

18 жовтня 2024 р. 10:00


У Кам’янці-Бузькій військовослужбовець, який стріляв з пневматичної гвинтівки по чужій Audi, уник покарання. На суді порушник заперечив, що стріляв по автомобілю, утім момент стрілянини зафіксували камери.

Випадок трапився 1 березня ввечері, місце у постанові приховане. Іван Ю. вистрілив з пневматичної гвинтівки і так пошкодив авто Audi, яке належить Василю Т. На засіданні суду військовий свою вину заперечив, мовляв, не стріляв з гвинтівки по машині, повідомляє Lviv.media.

“Вказав про те, що він не стріляв зі своєї пневматичної гвинтівки по автомобілю ОСОБА_2 . Зазначив, що постріл здійсненим ним який зафіксований на відео не зміг спричинити такі ушкодження автомобіля,” — йдеться у постанові.

Власник машини додав, що не одразу помітив пошкодження на своїй Audi, але коли виявив їх — переглянув відео з камер спостереження і звернувся в поліцію.

“В ході розгляду справи було оглянуто відеозапис із камер спостереження із якого вбачається, що ОСОБА_1 здійснює постріл в сторону де знаходиться автомобіль марки “Audi”, який належить ОСОБА_2 “ , — зазначили у документі.

На Івана Ю. склали протокол за дрібне хуліганство. Відтак суд визнав винним військовослужбовця, однак закрив провадження у справі через закінчення термінів давності. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

На Львівщині судили військового, який стріляв по автівці

Джерело: bomok.com.ua (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua