У Стрию запрацював офіс «Зроблено в Україні»

18 жовтня 2024 р. 12:15

18 жовтня 2024 р. 12:15


Тут консультуватимуть щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

Місцеві підприємці, які уже отримували грантову допомогу поділилися власним досвідом. Серед них Василь Здирко, ветеран, власник компанії GRIM PRINT у Стрию. Василь – учасник Революції Гідності та АТО. В 2016 році, після повернення додому, ветеран розпочав свій шлях в індустрії друку на одязі. Тоді починав із друку на футболках, зараз є власником успішного бізнесу з брендування корпоративного одягу.

Розвинути справу йому вдалося завдяки державним грантам. Наприклад, за допомогою останнього гранту вдалося придбати спеціальний принтер із технологією друку DFT. Важливо, що Василь не тільки розвиває свій бізнес, а й спонукає побратимів, які повертаються з війни, подаватися на гранти та започатковувати власну справу.

Всеукраїнську платформу «Зроблено в Україні» започаткували в лютому цього року за ініціативи Президента України для підтримки українського бізнесу. Мета платформи – сприяння розвитку вітчизняного виробництва та посилення економічної самодостатності України.

У Стрию запрацював офіс «Зроблено в Україні»

Джерело: galinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua