У Підбірцях безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу

18 жовтня 2024 р. 14:59

18 жовтня 2024 р. 14:59


Львівська міська рада з Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області продовжують безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців від сказу на території Львівської міської територіальної громади.

«Сказ – одне з найнебезпечніших інфекційних захворювань всіх теплокровних тварин і людини, що характеризується ураженням центральної нервової системи та закінчується летально. Єдиним дієвим лікуванням цього захворювання є профілактика – щорічна вакцинація домашніх улюбленців проти сказу», – наголошують ветеринарні спеціалісти.

Мешканців запрошують приводити своїх домашніх улюбленців на безкоштовну вакцинацію. Вона відбудеться у с. Підбірці на вул. Яхимовича, 149 (біля народного дому), 22 жовтня з 15:00 до 17:00 год, у спеціально обладнаних пересувних медичних пунктах з дотриманням вимог техніки безпеки.

Вакцинацію проводитимуть вакциною «Rabistar rеd».

Охочим провакцинувати тварину рекомендують заповнити заявку за посиланням .

Для проведення вакцинації прохання мати при собі документи для підтвердження особи (паспорт, онлайн додаток "Дія", водійські права тощо).

Якщо ви не можете транспортувати тварину до тимчасового ветеринарного пункту, звертайтесь в Офіс Львівської громади у с. Лисиничі, с. Підбірці.

Нагадаємо, цього тижня у Лисиничах провели акцію з вакцинації домашніх тварин від сказу . За дві години ветеринарні спеціалісти провакцинували 12 собак та 17 котів. Тепер такі акції проведуть і в інших приєднаних населених пунктах.

У Підбірцях безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу

Джерело: galinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua