Як у Бориславській громаді підтримують родини безвісти зниклих військових

18 жовтня 2024 р. 15:55

18 жовтня 2024 р. 15:55


Одноразова грошова допомога, пільги на житлово-комунальні послуги, компенсація за медичні препарати – так Бориславська громада допомагає сім’ям зниклих безвісти захисників.

Хто повідомляє: Бориславська міська рада

У чому суть

Бориславська міськрада затвердила зміни до програм соціального захисту родин зниклих безвісти військовослужбовців. Для них передбачили:

  • виплату 5000 гривень одноразової грошової допомоги;

  • 50% відшкодування оплати житлово-комунальних послуг чи закупівлі твердого палива або скрапленого газу (для тих, хто не має субсидій);

  • відшкодування витрат на медичні препарати при ургентному лікуванні.

виплату 5000 гривень одноразової грошової допомоги;

50% відшкодування оплати житлово-комунальних послуг чи закупівлі твердого палива або скрапленого газу (для тих, хто не має субсидій);

відшкодування витрат на медичні препарати при ургентному лікуванні.

Ці сім’ї зараз переживають важкі часи і ми повинні підтримувати їх. Вони мають відчувати, що не залишилися наодинці зі своєю бідою ”, – прокоментував міський голова Борислава Ігор Яворський .

Зміни до програм соціального захисту родин зниклих безвісти військовослужбовців затвердили на 54-й сесії Бориславської міськради.

Що було раніше

З бюджету Меденицької територіальної громади виділили 3 мільйони гривень для підтримки військових частин ЗСУ . Крім цих коштів, громада вже скерувала на оборону більше 10% свого бюджету. А це один з кращих показників у області.

Будьте з Дрогобич .Сity у соцмережах:

💛 Facebook — креативи та обговорення;

❤️ Instagram — відео та цитати.

Реклама

Як у Бориславській громаді підтримують родини безвісти зниклих військових

Джерело: drohobych.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua