У Львівській області п’яний онук пограбував бабусю: 240 годин громадських робіт за домашнє насильство

18 жовтня 2024 р. 17:29

18 жовтня 2024 р. 17:29


На Львівщині внук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, відібрав гриби у своєї бабусі, що призвело до виклику поліції та подальшого судового розгляду.

Інцидент стався 23 вересня у Дрогобицькому районі, коли 25-річний Андрій Ч. забрав у бабусі кошик із грибами, які вона сама назбирала в лісі.

За інформацією суду, бабуся, намагаючись повернути свої гриби, зазнала принижень з боку внука. Андрій лаяв жінку нецензурними словами, погрожував їй фізичною розправою та виганяв з її власного дому. В результаті цього психологічного насильства жінка пережила серйозний стрес, що призвело до розвитку депресивного розладу.

Після того, як бабуся вирішила вийти з дому, вона зателефонувала в поліцію. В результаті втручання правоохоронців, було розпочато кримінальне провадження за статтею про домашнє насильство.

Суд у Дрогобичі визнав Андрія Ч. винним у скоєнні правопорушення. Внаслідок угоди про примирення, укладеної між бабусею та обвинуваченим через тиждень після інциденту, суддя Руслана Курус призначила покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Вирок ще можна оскаржити, подавши апеляцію протягом 30 днів.

У Львівській області п’яний онук пограбував бабусю: 240 годин громадських робіт за домашнє насильство

Джерело: westnews.info (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua