Список найкращих карткових ігор для компанії

18 жовтня 2024 р. 20:54

18 жовтня 2024 р. 20:54


Топ-10 класичних карткових ігор для домашньої вечірки

Втомилися нишпорити інтернетом в пошуках найкращих карткових ігор, які перетворять навіть звичайні дружні посиденьки в ніч легендарних веселощів? Щиро вітаємо, ви натрапили на скарбницю, яку так довго шукали. Отож, скрольте сторінку донизу, щоб вивчити список популярних картярських ігор для домашньої вечірки. А якщо шукаєте гідних суперників в олнайні, переходьте на сайт Pokerbet ua , ставши учасником серії турнірів Oktoberfest-2024 із призовим фондом 12,500,000 гривень.

1. Паскудні карти

В оригіналі гра називається «Cards Against Humanity», що перекладається як «Карти проти людства». Проте, українські локалізатори так не вважають. Ця розвага така ж божевільна, як і ваші приятелі. Правила тут є, але вони простіше нікуди. Один з учасників (король) читає завдання з чорної картки, а інші обирають до неї найбільш дотепне або абсурдне продовження з білої. Король віддає право монарха тому, чий варіант змусить його сміятися найголосніше.

2. Покер

Для домашньої гри радимо Техаський Холдем. У нього нехитрі правила, тож опанувати їх не буде надто складно. Тут потрібно вміти рахувати, аналізувати, блефувати та тримати обличчя, тож азарт і веселощі гарантовані. Якщо партій у колі друзів виявиться недостатньо, завжди можете зіграти з реальними людьми покер в Україні на сайті Покер Бет.

3. Вибухові кошенята

Радійте, кошатники й алергіки, сталося диво! З’явилася гра, яка об’єднає вас в екстазі веселощів. Перші зможуть насолоджуватися кожною хвилиною розіграшу незвичайних партій з котиками, а другі — із задоволенням спостерігати за їхніми вибухами.

4. Sushi Go

Це проста, але вельми цікава філлер-гра із захопливими механіками драфту і збору сетів. Стильна, швидка й апетитна… у неї точно варто вгризтися.

5. Таємний Гітлер

Secret Hitler стала однією з найбільш обговорюваних карткових ігор з елементами соціальної дедукції. Вона:

  • захоплива;
  • інтенсивна;
  • ідеально підходить для великої групи.

Щоб перемогти, готуйтеся бути лицемірними, хитрими та брехливими.

6. Інтелектуальні карткові ігри

Ця категорія містить безліч елітарних розваг, багато з яких навіть вважаються спортом. Якщо бажаєте трохи вдосконалити логічне мислення та блиснути розумом, спробуйте бридж, преферанс або деберц.

7. Кодові імена: гра слів

Це карткова гра для тих, хто в дитинстві мріяв бути шпигуном, а не пожежником. Учасники повинні розгадувати секретні шифри та зв’язувати слова в дотепні комбінації, попутно розкриваючи приховані сторони інших гравців.

8. Мемологія

Змусить будь-яку компанію реготати до сліз. Особисто перевірено редакцією.

9. Манчкін

Винищуйте жахливих потвор, захоплюйте скарби та ошукуйте друзів. Такий патігейм точно забезпечить вечір, сповнений сміху, інтриг і веселого хаосу.

10. Як втратити друзів

Якщо ви та ваше найближче оточення не боїтеся чорного гумору, ця карткова гра змусить вас сміятися до нестями. Приготуйтеся до 12 партій, до яких не варто долучатись без самоіронії.

Список найкращих карткових ігор для компанії

Коментарі

Позначки:

Список найкращих карткових ігор для компанії

Джерело: 4studio.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua