Мешканка Львівщини за 18000 доларів робила ухилянту «білий квиток»

22 жовтня 2024 р. 11:48

22 жовтня 2024 р. 11:48


Під час отримання 18 тис. доларів жінку затримали правоохоронці

На Львівщині правоохоронці затримали 40-річну переправницю, яка за 18 тис. доларів обіцяла зробити військовозобов’язаному чоловіку «білий квиток» та допомогти виїхати за кордон.

Як повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону 22 жовтня, 40-річна мешканка Львівщини обіцяла влаштувати для військовозобов’язаного перетин кордону за допомогою так званого «білого квитка» – документа, який видається громадянам, непридатним до служби за станом здоров’я.

Вона радила ухилянту кілька разів фіктивно «пролікуватися» у медзакладі для підтвердження неіснуючого діагнозу, а також запевняла, що допоможе виготовити всі необхідні для виїзду до ЄС документи. Свої послуги оцінила у 18 тисяч доларів США.

Під час отримання 18 тис. доларів жінку затримали правоохоронці. Їй повідомили про підозру за фактом організації незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Санкція статті передбачає до 9 років ув’язнення. Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Перевіряється причетність до злочину інших людей.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Мешканка Львівщини за 18000 доларів робила ухилянту «білий квиток»

Джерело: zaxid.net

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua