У Львові відбудеться відкритий шаховий турнір

22 жовтня 2024 р. 15:11

22 жовтня 2024 р. 15:11


Благодійний відкритий шаховий турнір “Чемпіонат Львова зі швидких шахів” відбудеться у головному корпусі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (ЛДУФК), за адресою вул. Костюшка, 11. Дата проведення – 26 і 27 жовтня. Про це повідомила Академія шахів ЛДУФК.

Як зазначають організатори, головним завданням турніру є благодійна допомога викладачам ЛДУФК ім. Івана Боберського, які проходять службу у лавах Збройних Сил України. Зазначимо, що мінімальний благодійний турнірний донат для учасників та гостей – 250 грн. Згодом 100% отриманих коштів організатори передадуть на підтримку викладачів ЛДУФК ім. Івана Боберського, які є військовослужбовцями.

Для участі у турнірі слід обов’язково зареєструвати до 25 жовтня 2024 року за посиланням . До участі згідно попередньої реєстрації допускаються шахісти різної кваліфікації у кількості не більше 100 спортсменів.

Загальний призовий фонд турніру – 18 000 гривень. Контроль часу - 15 хвилин плюс 10 секунд за хід кожному учаснику. Гра відбувається за швейцарською системою: в 10 турів з обрахунком міжнародного рейтингу з швидких шахів.

Детальніше про турнір можна дізнатись на офіційній сторінці Академії шахів ЛДУФК ім. Івана Боберського

У Львові відбудеться відкритий шаховий турнір

Джерело: galinfo.com.ua