Наругу над могилами захисників на Личаківському цвинтарі Львова здійснила 48-річна львів’янка

22 жовтня 2024 р. 21:25

22 жовтня 2024 р. 21:25


Поліцейські встановили особу зловмисниці, яка причетна до пошкодження могил захисників на Личаківському цвинтарі

Поліцейські встановили особу жінки, яка причетна до вчинення наруги над могилами захисників на Личаківському цвинтарі у Львові . Це 48-річна львів’янка. За скоєне їй загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, вранці 20 жовтня при огляді території працівники Личаківського кладовища виявили факт наруги над могилами на полі почесних поховань №76. як встановили провоохоронці, загалом було пошкоджено 39 могил. Зокрема, там були розкидані квіти, вінки та лампадки.

«Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили, що до вчинення наруги над могилами Героїв причетна жителька Львова, віком 48 років.

Вирішується питання щодо повідомлення їй, за процесуального керівництва Галицької обласної прокуратури, про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк», – зазначили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Додамо, аби запобігти таким випадкам, місто посилить патрулювання місця поховань наших захисників на Личаківському цвинтарі.

Наругу над могилами захисників на Личаківському цвинтарі Львова здійснила 48-річна львів’янка

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua