Стартував набір на навчання з проєктного менеджменту для активних мешканців Львівщини

22 жовтня 2024 р. 21:35

22 жовтня 2024 р. 21:35


ГО «Включайся» та Благодійний Фонд «МХП-Громаді» запрошують на інтенсивний курс з проєктного менеджменту.

Про це повідомляє ГО «Громадський простір».

« Готові змінювати світ навколо себе? Приєднуйтесь до нашого другого інтенсиву з проєктного менеджменту для мешканців Львівської області! Навчайтесь, розвивайте навички, знаходьте однодумців і отримуйте гранти для реалізації власних ідей.  Стань частиною спільноти активних громадян та зроби свій внесок у розвиток громади.

Ми прагнемо об’єднати активні команди з різних сфер, щоб спільно знаходити та вирішувати нагальні проблеми громад Львівщини, залучаючи бізнес та органи місцевого самоврядування до спільного розвитку », – йдеться у повідомленні .

Мета проєкту: підвищення рівня знань та навичок активних громадян Львівщини у сфері проектного менеджменту, партисипації та співпраці з бізнесом для ефективного вирішення місцевих проблем.

Програма навчання

Курс складається з двох навчальних блоків. Перший блок – це серія з восьми онлайн-лекцій, що охоплюють різноманітні аспекти проектного менеджменту та громадської участі. Другий блок – це триденний офлайн-хакатон, який відбудеться у Трускавці, де відібрані учасники зможуть застосувати набуті знання на практиці та розробити власні проєкти.

Хто може взяти участь? Усі активні мешканці Львівщини (бажано команди 3 – 5 чол.), котрі мають бажання та ідеї для реалізації проєктів спрямованих на покращення рівня життя місцевого населення та сталий розвиток територіальних громад.

Що ви отримаєте?

  • Знання про проєктний менеджмент, комунікації, спільнототворення, фандрейзинг, та різні форми залучення ресурсів в проєкт.
  • Менторську підтримку протягом всього навчання і можливість співпраці після завершення.
  • Знайомство і спільну роботу із представниками громадського сектору, бізнесу та влади.
  • 10 найактивніших команд візьмуть участь у триденному офлайн-хакатоні в Трускавці та   отримають міні гранти для реалізації свого проєкту.

Перевага надаватиметься сформованим командам від 3 до 5 осіб, котрі мають ідеї для покращення життя в громаді.

Наші очікування: результатом втілення проєкту має стати створення мережі активних громадян, які зможуть об’єднувати зусилля для розв’язання актуальних проблем громад. Завдяки співпраці з представниками бізнесу, влади та громадського сектору ми прагнемо створити інклюзивні та розвинені спільноти.

Реєструйтесь за посиланням .

Реєстрація відкрита до 20. 11. 2024 року.

Курс навчання орієнтовно триватиме з 22. 11. – 20. 01. 2025 року.

У разі виникнення додаткових питань пишіть нам на електрону пошту: info@vkl-lv.com.ua

Leopolis.news

Стартував набір на навчання з проєктного менеджменту для активних мешканців Львівщини

Джерело: leopolis.news

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua