На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який жорстоко побив незнайомця

22 жовтня 2024 р. 22:45

22 жовтня 2024 р. 22:45


З переломами черепа, нижньої щелепи та кісток носа потерпілий госпіталізований. За скоєне нападнику загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції, подія сталась 20 жовтня близько 20.30 в одному з кафе у селі Верхнє Синьовидне. Між двома відвідувачами – 28-річним місцевим мешканцем та 42-річним львів’янином виник конфлікт, під час якого старший з чоловіків жорстоко побив молодшого руками та ногами, завдавши йому тяжких тілесних ушкоджень.

В подальшому медики діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму, перелом черепа, нижньої щелепи та кісток носа.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Львівської області

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який жорстоко побив незнайомця

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua