«Від ідеї до дії: залучення грантових коштів для трансформації вугільних регіонів»: стартує набір у Школу проєктного менеджменту

22 жовтня 2024 р. 23:38

22 жовтня 2024 р. 23:38


Стартує Набір У Школу Проєктного Менеджменту

Участь у навчанні безоплатна.

Активних представників/-ць вугільних мікрорегіонів Львівської та Волинської областей запрошують долучитися до навчання з проєктного менеджменту, що відбуватимуться в рамках проекту «Справедлива трансформація вугільних регіонів та зелене відновлення енергетичного сектору в Україні», що впроваджується в Україні компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за дорученням Федерального міністерства економіки та захисту клімату Німеччини (BMWK).

Для кого: представники/-ці органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та громадського сектору Шептицької (колишньої Червоноградської), Белзької, Сокальської, Великомостівської, Добротвірської, Лопатинської, Радехівської громад Львівської області, Нововолинської, Литовезької, Поромівської громад Волинської області, районних та обласних державних адміністрацій, вугільних державних підприємств.

Що очікує учасників:

  • Цикл лекцій в поєднанні з практичними завданнями з основи проєктного менеджменту: взаємозв’язок між стратегічними документами та проєктами, пошук донорів, написання проєктної заявки, розробка логіко-структурної матриці, розрахунок бюджету проєкту і формування комунікаційного плану, ризик-менеджмент тощо.
  • Дискусії з гостьовими спікерами, що мають досвід в реалізації грантових проєктів, ознайомчий візит на об’єкти у рамках про.
  • Супровід від фахових тренерів у процесі написання концепцій проєктів під час Школи проєктного менеджменту.

Тривалість курсу:  4 навчальних дні.

Дати проведення навчань: 1 листопада (п’ятниця), 8 листопада (п’ятниця) та 14 – 15 листопада (четвер і п’ятниця) 2024 року.

Формат навчання: офлайн.

Де: м. Шептицький (колишній Червоноград) Львівської області

Участь у навчанні безкоштовна. Кількість учасників обмежена, тому Організатори залишають за собою право відбору учасників. Організатори  покривають  учасникам витрати на харчування та, за потреби, проживання (1 ніч 14-15 листопада), забезпечують навчальними матеріалами в електронному форматі.

Деталі участі надішлють відібраним  учасникам перед початком навчання.

Як зареєструватися: Заповніть реєстраційну форму за посиланням

Прес-служба Лівівської обласної військової адміністрації

«Від ідеї до дії: залучення грантових коштів для трансформації вугільних регіонів»: стартує набір у Школу проєктного менеджменту

Джерело: gazetapo.lviv.ua