Южноукраїнці попрощалися з 32-річним воїном Вячеславом Мельником

07 вересня 2024 р. 15:03

07 вересня 2024 р. 15:03


В Южноукраїнську провели в останню путь 32-річного воїна – Вячеслава Мельника. На площі середмістя 7 вересня відбулася церемонія прощання. Чорні кольори траурного одягу переплелися з яскравими барвами українських народних костюмів. То артисти зразкового ансамблю народного танцю «Квіти України» прийшли віддати останню шану своєму колезі, який свого часу був солістом у колективі. Життя хлопця могло би бути таким же різнобарвним, як і концертне вбрання, однак ворог розпорядився інакше.

Автор: Наталя Кравець

Ведуча церемоніалу Ірина Полишвайко коротко розповіла про Вячеслава Олеговича Мельника. Він народився у 1992 році в Южноукраїнську. З самого дитинства займався народними танцями, які стали великою частиною його життя.

Рдним та близьким слова співчуття висловили Марія Дроздова та Вадим Нечай. Автор: Наталя Кравець

У 2009 році Вячеслав закінчив четверту школу і працював на різних підприємствах міста. З 2014 по 2015 рік воював в зоні АТО. 18 березня 2024 року знову був призваний на військову службу за мобілізацією. Через три місяці життя мужнього воїна обірвалося.

27 червня 2024 року старший навідник 1 самохідного артилерійського взводу 2 самохідної артилерійської батареї 1 самохідного дивізіону в/ч А 4576 загинув. Це сталося в районі населеного пункту Суха Балка, Бахмутського району, Донецької області.

У Вячеслава залишилися згорьовані родичі: мама, старший брат і сестра.

Після довгого прощання тіло загиблого воїна знайшло спокій біля побратимів на Алеї Слави міського кладовища. Віднині Вячеслав Мельник тримає стрій у Небесному війську.

Співчуття рідним та близьким! Вічна пам'ять Герою!

Реклама

Южноукраїнці попрощалися з 32-річним воїном Вячеславом Мельником

Джерело: yuzhkanews.city