“Доярочка” та “Міда” отримали нагороди “За оборону Миколаєва” от мера міста

07 вересня 2024 р. 19:29

07 вересня 2024 р. 19:29


До Дня підприємця Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вручив нагороди “За оборону Миколаєва” ІІ ступеня тим бізнесам, які не покинули місто у найважчі перші дні повномасштабного вторгнення та працювали на користь його мешканців.

Підприємці нашого міста довели, що вони є головною рушійною силою економіки та надійною підтримкою в найскладніших життєвих ситуаціях. У найважчі часи вони не зупинили виробництво, зберегли робочі місця та підтримали бюджет громади сплаченими податками.

Олександр Сєнкевич зазначив:

”Наша відзнака “За оборону Миколаєва” була зроблена саме для людей, які зі зброєю в руках або без неї допомогли втримати місто в перші дні повномасштабного вторгнення. Тих, хто залишився в місті в ті часи, працював, забезпечував містян, військових і тих, хто сюди прибував, всім необхідним. Серед них були і наші підприємці. Тому сьогодні ми відмічаємо цих людей нагородами”.

Почесну відзнаку “За оборону Миколаєва” отримали волонтер та керівник гуманітарного штабу “Центр підтримки бізнесу та економічного розвитку” Артем Ващиленко , колективи ТОВ “Агроюгсервіс”, спеціалізованої мережі магазинів “Доярочка”, ТОВ “Елеваторпромсервіс”, мережі продовольчих магазинів “Міда”.

Вітаємо підприємців і дякуємо за самовіддану працю на користь міста та його мешканців! 🎉

“Доярочка” та “Міда” отримали нагороди “За оборону Миколаєва” от мера міста

Джерело: korabelov.info