Змагання з бочча до Дня фізкультури у Первомайську: приймав учасників нещодавно збудований майданчик

14 вересня 2024 р. 17:36

14 вересня 2024 р. 17:36


До Дня фізичної культури і спорту в мікрорайоні «Фрегат» Первомайська відбулись змагання серед людей з інвалідністю — учасники вправлялись у бочча, корнхолі та дартсі.

«Це ще не офіційне відкриття, а обкатка майданчика»

13 вересня у Первомайську пройшли спортивні змагання серед людей з інвалідністю — захід провели до Дня фізичної культури. Приймав учасників нещодавно збудований майданчик, що поблизу з нового центру соціальної адаптації.

Перед початком змагань

Учасники спортивного турніру змагалися у бочча, корнхол та дартс. «Це новий простір, але ще офіційно не відкритий», — розповідає директор Територіального центру соціального обслуговування населення Сергій Грушанський.

Сергій Грушанський Автор: Олександр Гурський

— Сьогодні ми, так би мовити, проводимо обкатку майданчика до Дня фізичної культури, — розповідає Сергій Борисович, — А вже незабаром тут буде відкрите відділення соціальної адаптації, на базі якого ми працюватимемо з переселенцями, з людьми з інвалідністю, також тут працюватиме факультет третього покоління. А саме сьогодні у нас пробний захід, організований за ініціативи Олега Шемчука.

Змагання стартували

Олег Шемчук, голова спортивно-оздоровчого клубу «Прометей», окрім того, що виступив ініціатором заходу, ще й підготував унікальний призовий фонд для учасників змагань — це кубки і медалі, розроблені і роздруковані ним самим на 3D-принтері. Раніше ми писали, що пан Олег підтримує військо , друкуючи на 3D-принтері скиди і запчастини до них.

Нагороди, роздруковані Олегом Шемчуком на 3D-принтері

— Це була непроста задача, але вийшли чудові нагороди, — розповідає Олег Шемчук. — На те, аби роздрукувати ці кубки і медалі, мені знадобилося близько п'яти днів. До наступних змагань я планую роздрукувати ще нагород, з новим, більш сучасним логотипом і дизайном.

Олег Шемчук, ініціатор змагань Автор: Олександр Гурський

Команди з Нової Одеси, Вознесенська та Первомайська, за словами організаторів, активно та весело провели час. До нагородження долучилися представники міської влади. А після нагородження учасників пригостили піцою.

Ольга Поліщук, начальниця управління соцзахисту, Володимир Рябченко, заступник міського голови, Олег Демченко, міський голова Фото: Олег Шемчук Ольга Поліщук, Володимир Рябченко, Олег Демченко

Раніше ми писали: первомайчанин Олег Шемчук вчиться працювати з 3D-принтером. Планується, що виготовлені ним деталі стануть у нагоді українським військовим на передовій.

Реклама

Змагання з бочча до Дня фізкультури у Первомайську: приймав учасників нещодавно збудований майданчик

Джерело: thegard.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua