Виконком у Первомайську продовжив дію тарифів на воду для міста та встановив для клієнтів Житло-плюс

16 вересня 2024 р. 15:46

16 вересня 2024 р. 15:46


Виконком у Первомайську подовжив термін дії тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства», а також встановив тарифи КП «Житло-плюс» на ці ж послуги.

Рішення виконкому Первомайської міської ради опубліковані на офіційному сайті громади.

Скільки у Первомайській громаді платять за воду

«Продовжити термін дії тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, встановлених рішенням виконавчого комітету міської ради від 08.12.2023 року № 738 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства» до 31.12.2024 року», йдеться у тексті документа.

Нагадаємо: клієнти цього КП, а це мешканці Первомайська, сплачують за 1 куб водопостачання — 42,50 грн; водовідведення — 25,70 грн. Разом — 68,20 грн.

КП «Житло-плюс» опікується водопостачанням у Підгородній, Вербовій Балці, Кам’яній Балці, Кінецьполі, Грушівці, Чаусове-2.

Для цього підприємства з 1.10.2024 року до 31.12.2024 року встановлені такі тарифи:

  • На послуги з централізованого водопостачання для населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання — 37,96 грн за 1 куб. м.
  • На послуги з централізованого водовідведення для населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення — 21,36 грн за 1 куб. м.

Нагадаємо: на сайті Гард.City є довідковий матеріал, в якому зібрана інформація про тарифи на всі комунальні послуги для первомайців — «Що почому: скільки коштує комуналка в Первомайську» .

Реклама

Виконком у Первомайську продовжив дію тарифів на воду для міста та встановив для клієнтів Житло-плюс

Джерело: thegard.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua