Чи люблять южноукраїнці кататися на ковзанах? У місті вистачає зимових розваг? Опитування

16 вересня 2024 р. 16:54

16 вересня 2024 р. 16:54


Южноукраїнськ – маленьке й молоде містечко і поки що не може похизуватися розвиненою інфраструктурою для сімейного дозвілля. Та в місті є зимова розвага, за якою їдуть з усієї області – льодова ковзанка «Слайз». Проте, стало відомо, що вона може переїхати в інший населений пункт. Що думають южноукраїнці з цього приводу? Чи користується каток популярністю серед місцевих мешканців? Ці питання задали перехожим на вулиці.

22 роки, працівник атомної станції

Денис Григорі на ковзани стає рідко, але із задоволенням. Автор: Наталя Кравець Денис Григорі на ковзани стає рідко, але із задоволенням.

– Особисто я не фанат катання на ковзанах, але й не противник. Каток зрідка відвідую. Зазвичай ходжу туди один, іноді – з родичами. Це добре, що в нашому місті є така розвага.

62 роки, пенсіонерка

Тетяна Бикова вважає, що на льодовій ковзанці можна весело провести час із друзями та родиною. Автор: Наталя Кравець Тетяна Бикова вважає, що на льодовій ковзанці можна весело провести час із друзями та родиною.

– Коли відкрився каток в Южноукраїнську, ми, дорослі, ходили туди із задоволенням. З друзями збиралися, каталися, згадували дитинство. Це було цікаво. Потім сиділи в кафе. І діти наші любили ходити на ковзанку, і онуки. Раніше дитячі дні народження там святкували. Зимових розваг у місті, на мою думку, вистачає. Люди самі мають цікавитися таким. Може, не знають, бо немає такої інформації просто. Наприклад, на Бузі завжди є ділянка, там у хокей грають. Ми ходимо з онучками гуляти вздовж берега, то бачимо. А каток? Дуже добре, щоб він і надалі тут був. Дуже ж багато з Вознесенська і з Первомайська приїжджають до нас. Бо це цікаво. Колись старша донька (зараз їй 35 років) з батьком аж у Миколаїв їздили на каток. То чого б у нас не зберігати таке? Не в кожному місті, я так розумію, є умови, щоб поставити льодовий комплекс. А в нашому є.

21 рік, фітнес-тренерка

У Анастасії Горлової льодова ковзанка асоціюється з дідусем, який там учив кататися її на ковзанах. Автор: Наталя Кравець У Анастасії Горлової льодова ковзанка асоціюється з дідусем, який там учив кататися її на ковзанах.

– Дуже часто буваю на катку. Він у мене асоціюється з сімейними спогадами, коли дідусь ставив мене на ковзани. Ми з ним дуже багато часу на вихідних проводили разом на ковзанці. Як тільки вона відкрилася, у нас з’явилася сімейна традиція ходити туди. Чула, що власник хоче його продати. Буде шкода, якщо каток переїде з Южноукраїнська. Це ще одна родзинка нашого міста, бо в сусідніх такого немає.

36 років, підприємиця

Ірина Андрієнко полюбляє ходити на каток разом з семирічною донькою. Автор: Наталя Кравець Ірина Андрієнко полюбляє ходити на каток разом з семирічною донькою.

– На катку буваю не часто: разів п’ять за сезон заходимо туди з семирічною донькою. Їй подобається кататися. Це одна із сезонних розваг, на яку вона чекає. На мою думку потрібен апгрейд «Слайзу». Щоб там можна було на вихідні проводити час. Зараз одне кафе є, але хотілось би ще якихось розваг, як продовження. Наприклад, вже накаталися, замерзли, а тут цікава зона, щоб далі проводити час у сімейному колі. Каток затребуваний серед людей, бо я знаю, що приїжджають із сусідніх громад. Але потрібно робити якийсь прорив у розвитку.

35 років, бухгалтерка

Вікторія Гуцул – прихильниця активного сімейного відпочинку. Автор: Руслана Тесля Вікторія Гуцул – прихильниця активного сімейного відпочинку.

– Відвідувала каток багато разів, хоч сама не дуже добре стою на ковзанах, але разом з родиною – це весело. Пам’ятаю, ще в нашому місті не було «Слайзу», то ми з моїм майбутнім чоловіком їздили спеціально в Миколаїв на каток. На ковзанах класно й екстремально: такий адреналін отримуєш! У нас в місті не так багато розваг у холодну пору року. Знаю, що підлітки полюбляють там збиратися. Власне, мій 14-річний син з друзями часто ходять на каток.

Реклама

Чи люблять южноукраїнці кататися на ковзанах? У місті вистачає зимових розваг? Опитування

Джерело: yuzhkanews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua