Підпишіть петицію про присвоєння звання Героя України Олександру Дзержку

18 вересня 2024 р. 18:25

18 вересня 2024 р. 18:25


Знайдіть кілька хвилин часу, щоб вшанувати пам'ять воїна, котрий захищав нащу країну на Донецькому і Херсонському напрямках. Із проханням підписати петицію до редакції звернулася Катерина, донька Олександра Михайловича Дзержка.

Петицію на сайті Президента створила Катерина Дзержко.

« Був призваний 2 червня 2023 року до лав Збройних Сил України. Після проходження навчань направлений у в/ч А2802, отримав звання матрос, військова спеціальність гранатометник. Виконував бойові завдання на Донецькому напрямку. Після передислокації на Херсонський напрямок, 12 листопада 2023 року, повертаючись з бойового завдання, потрапив під артилерійський обстріл і загинув, отримавши поранення, несумісні з життям, у селі Кринки », — йдеться у петиції .

Петиція про присвоєння звання Героя УКраїни Олександру Дзержку Фото: petition.president.gov.ua/petition/234236 Петиція про присвоєння звання Героя УКраїни Олександру Дзержку

Як підтримати петицію

  • Підписати петицію можна на сайті за посиланням .
  • Станом на 18 вересня 2024 року зібрано 76 голосів із 25 000 необхідних для того, щоб петиція потрапила на розгляд до Президента. До завершення збору підписів 91 день.

Знайдіть декілька хвилин, підпишіть та поширте інформацію серед друзів. Це те найменше, що ми можемо зробити для полеглого воїна і його родини.

Нагадаємо, триває збір підписів на присвоєння звання Героя України первомайцю Андрію Поплавському.

Реклама

Підпишіть петицію про присвоєння звання Героя України Олександру Дзержку

Джерело: thegard.city