"Тут чудо-лікарі!", - миколаївці вдячні за безкорисливу і шляхетну працю медикам у Корабельному районі

19 вересня 2024 р. 21:05

19 вересня 2024 р. 21:05


Мешканці Корабельного району Миколаєва надсилають на адресу редакції Кorabelov.info подяки медичним працівникам лікарні №5 (колишньої Жовтневої, а потім Вітовської ЦРЛ).

“Мене звати Юлія, і сьогодні я народила донечку в нашому пологовому відділенні лікарні №5. Я хочу безмежно подякувати Лікарям та акушерам, які мені допомогали! В мене це треті пологи. Перші були своїм шляхом, другі – цесаревий розтин (чому – не знаю, так вирішили лікарі в Румунії), і я вважала, що вже не зможу народити сама. Але завдяки нашим чудовим неймовірним спеціалістам (лікарям, акушерам) я народила сама! Це просто чудо! Це неймовірна підтримка! Це спеціалісти з великої літери! Дівчата, я на 100 відсотків вам рекомендую наше пологове відділення, тут чудо-лікарі!”, – написала жінка до нашої редакції 19 вересня 2024 року.

А Олена Кисельова від щирого серця висловлює подяку всім працівникам відділення реабілітації лікарні в Корабельному районі.

“Висловлюю глибоку, щиру подяку всім лікарям відділення реабілітації поліклініки КНП ММР Міської лікарні №5 міста Миколаєва за безкорисливу і шляхетну працю. Особливу подяку висловлюю лікарю ФРМ Тер – Нікогосян Меланії Аршалуйсовні , за найвищий професіоналізм, чуйне ставлення до пацієнтів, турботу, увагу і доброту. У Меланії Аршалуйсовни я лікувалася у відділенні реабілітації, проходила три курси по відновленню функції хребта, до неї приїхала на інвалідному візку , в інших лікарнях мені пропонували прибрати між хребців грижі операбельно. Після першого реабілітаційного курсу на чудо апаратах встала на милиці, а після третього курсу пішла ногами самостійно , і нині завдяки її праці, увазі та турботі я живу повноцінним життям. Велика людська подяка за Вашу благородну справу від мене та моїх рідних!

Окрему подяку висловлюю молодшому медичному персоналу відділення, за чистоту та затишок, комфортне перебування під час лікування, уважний догляд та чуйність до пацієнтів. Також дякую всьому молодшому персоналу за терпимість, чуйність, теплоту та уважність.

Нехай Ваша благородна праця приносить Вам лише радість та задоволення. Бажаю всім успіхів у всіх починаннях, щастя, благополуччя, процвітання та довгих років здорового життя. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я та успіхів у Вашій потрібній і затребуваній праці”, – написала з повагою до медиків Олена Кисельова влітку 2024 року.

Нагадаємо, ми писали:

"Тут чудо-лікарі!", - миколаївці вдячні за безкорисливу і шляхетну працю медикам у Корабельному районі

Джерело: korabelov.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua