Вибираємо сумку на осінь: основні тренди від передових брендів

25 вересня 2024 р. 18:18

25 вересня 2024 р. 18:18


Сумка – одна з найважливіших деталей жіночого гардеробу. Більше того, на аксесуари теж змінюються тренди, що надає змогу використовувати їх для розстановки акцентів та стилізації образів. Не виключення і осінь-2024. Дизайнери вже представили основні тенденції, які будуть в моді цього сезону. Тож, щоб легше було вибрати нову сумочку на сайті Shafa, варто з ними ознайомитися.

Основний орієнтир – коричневий

Так, саме цей колір є трендом осені-2024. І це все притому, що досить довгий час він був в тіні. Тому поява аксесуарів саме коричневого кольору привела до фурору, адже в прогнозах на Тиждень моди були вказані лише природні класичні кольори, а під це визначення підпадає великий спектр відтінків.

Тож, щоб виділитися з натовпу, розставити акценти і підкреслити власний смак, звернути увагу перш за все потрібно на коричневі, шоколадні чи моделі в горіхових тонах.

До речі, така гама – великий плюс. По-перше, сумки жіночі коричневих кольорів можна поєднувати з будь-якими іншими відтінками в образі, оскільки вони нейтральні. По-друге, вони в буквальному сенсі універсальні та можуть бути створені в будь-якому стилі. По-третє, коричневий – це колі, який входить в плеяду відтінків-символів розкоші та елегантності, поряд з чорним, білим, бежевим та класичним червоним. Ну, і по-четверте, цього сезону саме коричнева сумка здатна з будь-якого образу створити супер-модний, оскільки саме такі аксесуари за акцент обрали топові дизайнери світу.

Топ-3 бренди, які зробили ставку на коричневий

Те, що коричневі сумки стали беззаперечним трендом сезону, підтверджує і той факт, що відразу кілька всесвітньо відомих марки модного одягу вибрали такі аксесуари для осінніх колекцій. Ось вони:

Фурор викликала саме сумка Acne Studios. Цей бренд представив на Тижні моди свою культову  шкіряну Multipoches в оновленому дизайні. Тепер вона коричнева. До речі, така сумочка в формі саквояжу чудово підходить до осінніх образів. За рахунок об’ємної форми, цей аксесуар створює досить помітний акцент, не губиться на фоні курток чи пальто. Плюс, така сумка досить містка, тому можна носити в ній більше необхідних речей, навіть шарф та рукавички.

Chloe теж не відстає від трендів, а бренд Burberry так взагалі їх створює. Так, Хлої цього року теж представили коричневу сумку. Колекція стала дебютом для Чемени Камалі. Вона вирішила зробити ставку на великі сумки. Тому любителі об’ємних аксесуарів мають звернути увагу саме на коричневі сумки Chloe. Вони мають напівкруглу форму і дійсно об’ємні. Таким чином модний бренд гучно заявив про повернення коричневих сумок і зробив все, щоб його аксесуари не лишись непоміченими.

Остаточно поставили крапку в спорах щодо того чи рахувати коричневі сумки трендом, бренд Burberry. Вони не лише включили цей аксесуар в свої колекції, а й створили його справжнім предметом бажання. При цьому в дизайні модельєри зробили ставку на концепцію розкішного мінімалізму. Благородний коричневий колір вони доповнили застібками в золотому кольорі. Таке поєднання виглядає дійсно дорого та елегантно. При цьому дизайн самої сумки стриманий та лаконічний, що лише підкреслює якість матеріалу. А от на сировині Burberry точно не звикли економити, тому сумки бренду виконані з найкращої шкіри.

Цікаво, до речі, що дизайн у різних брендів суттєво відрізняється. Наприклад, Chloe зробили ставку на драматичні об’єми. Burberry – на лаконічну елегантну розкіш, а Acne Studios – на практичність. Це явно вказує на демократичність сучасних фешн-тенденцій, а ще полегшує вибір оптимальної по розміру та оформленню сумочки. Тому залишатися модною в цьому сезоні досить просто. Достатньо доповнити свій образ трендовою сумкою шоколадного чи горіхового відтінку. А щоб легше було зорієнтуватися, радимо брати до уваги вказані нами тенденції.

Реклама

Вибираємо сумку на осінь: основні тренди від передових брендів

Джерело: thegard.city