Жорстокий напад серед білого дня: у Кривому Розі розстріляли авто

25 вересня 2024 р. 20:12

25 вересня 2024 р. 20:12


25 вересня у Кривому Розі двоє невідомих кілька разів вистрілили з вогнепальної зброї по автомобілю Skoda . Напад стався серед білого дня, нападники були на автівках Renault та Volkswagen . Після зухвалого нападу вони одразу втекли з місця злочину.

За інформацією поліції, двоє чоловіків, які перебували в обстріляному авто, отримали вогнепальні поранення . Постраждалим, віком 29 та 31 рік , терміново надали медичну допомогу, і вони були госпіталізовані.

Поліція одразу розпочала спеціальну поліцейську операцію для затримання нападників. Правоохоронцям вдалося знайти авто, з якого було здійснено напад. Однак самі зловмисники поки залишаються на волі.

“Для затримання стрілків в області введено спеціальну поліцейську операцію. Авто, з якого зловмисники поцілили по місцевих мешканцях, вже розшукали”, – повідомили у поліції.

Слідчі кваліфікували справу як замах на умисне вбивство , відкрито відповідне кримінальне провадження. Наразі тривають слідчі дії, метою яких є встановлення осіб, причетних до жорстокого злочину.

Жорстокий напад серед білого дня: у Кривому Розі розстріляли авто

Джерело: korabelov.info