Трагедія в Южноукраїнську: деталі жахливого ДТП, що забрало життя 49-річної жінки

17 жовтня 2024 р. 11:35

17 жовтня 2024 р. 11:35


Жахлива трагедія, яка відбулася в Южноукраїнську, 15 жовтня 2024 року, шокувала все місто. О сьомій вечора на вулиці Європейській під колесами автівки загинула 49-річна жінка. Смертельна ДТП сталася неподалік будинку № 50 на пішохідному переході. У скоєному підозрюють 35-річного водія, який був у стані алкогольного сп'яніння.

За інформацією поліції, водій автомобіля Daewoo Lanos, перебуваючи у нетверезому стані, наїхав на людину, яка переходила пішохідний перехід. Постраждалу з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. На жаль, її життя обірвалося.

Автор: Поліція Миколаївської області Трагедія в Южноукраїнську: деталі жахливого ДТП, що забрало життя 49-річної жінки

При обстеженні водія, тест на вміст алкоголю в крові показав 1,7 проміле. Порушника затримали та повідомили про підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України: порушення правил дорожнього руху в стані сп’яніння. Йому загрожує позбавлення волі до 10 років та права керувати транспортними засобами на від 5 до 10 років.

Наразі триває досудове розслідування. Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про дану ДТП, зателефонувати за номером: 093-429-91-63 або 102 .

Раніше ми писали про ДТП у Южноукраїнську: зіткнення автомобіля та мотоцикла на вулиці Європейській, аварію за участю п'яного водія та 14-річної дівчини, а також про випадок, коли травмувався 16-річний мопедист.

Реклама

Трагедія в Южноукраїнську: деталі жахливого ДТП, що забрало життя 49-річної жінки

Джерело: yuzhkanews.city