Три смертельні ДТП за добу на Миколаївщині: один загиблий, постраждалі, розбиті авто

18 жовтня 2024 р. 10:14

18 жовтня 2024 р. 10:14


Протягом 17 жовтня та ночі на 18 жовтня на дорогах Миколаївської області трапилося три масштабних дорожньо-транспортних пригоди , які вимагали негайного втручання рятувальників.

  • Ранок 17 жовтня, траса Р-06 “Ульянівка – Миколаїв” біля Олександрівки : зіткнулися легковий автомобіль BMW 320 і вантажівка DAF . У результаті аварії загинув пасажир BMW, а водії обох транспортних засобів отримали травми. Для ліквідації наслідків працювало відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
  • Того ж дня, о 19:17, на трасі Н-11 “Дніпро – Миколаїв” біля Баштанки сталося зіткнення автомобілів Таврія та Hyundai Н-200 . Водія Таврії затиснуло в автомобілі, і його довелося деблокувати рятувальникам 7-ї ДПРЧ. Постраждалий отримав серйозні травми.
  • Ніч на 18 жовтня, траса М-05 “Київ — Одеса” біля села Курячі Лози : в аварії за участю трьох вантажних автомобілів MAN TGL , DAF FT XF та Mercedes-Benz Atego загинув водій Mercedes-Benz. Водія MAN деблокували рятувальники 18-ї ДПРЧ, він також отримав травми.

Три смертельні ДТП за добу на Миколаївщині: один загиблий, постраждалі, розбиті авто

Джерело: korabelov.info