Хроніка правопорушень в Южноукраїнську: карткові зловмисники, меломани та кривдники

22 жовтня 2024 р. 15:11

22 жовтня 2024 р. 15:11


За даними Южноукраїнського відділення поліції в місті енергетиків минулого тижня, у період з 2 по 6 жовтня стався ряд злочинів та подій. ЮжкаNews.City розповідає хроніку злочинів, що відбулися в Южноукраїнську за цей період.

2 жовтня до поліції звернувся мешканець села Бузьке. Напередодні, 1 жовтня, невідома особа під приводом продажу транспортного засобу, незаконно заволоділа грошовими коштами заявника в сумі 4000 грн, які він добровільно перерахував зі своєї банківської картки ОщадБанку на чужу картку ПриватБанку.

BG Image

шахрайство

6 жовтня від дій зловмисників постраждала мешканка міста. По обіді жінка звернулася з заявою до поліції про те, що невідома особа, умисно, шляхом обману, під приводом продажу дров, заволоділа її грошима у сумі 4800 грн. Кошти перераховано з банківської картки ПриватБанку на картку А-Банку за допомогою мобільного додатку «Приват24».

шахрайство

5 жовтня в третьому під’їзді на вул. Миру, 4 лежав невідомий чоловік напідпитку. Про це правоохоронців повідомила мешканка під’їзду. На громадянина, який порушував громадський порядок, оформлено постанову про адмінправопорушення за ст. 178 ч. 1 КУпАП.

на підпитку

2 жовтня об одинадцятій вечора на вулиці Миру, 6 порушувався режим тиші. Сусід поверхом вище гучно слухав музику в квартирі. На зауваження не реагував. На меломана оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 182 ч. 2 КУпАП.

порушення тиші

5 жовтня о першій годині ночі у квартирі будинку № 29 на вулиці Европейській теж було гучно. На дев’ятому поверсі голосно лунала музика. На громадянина, який заважав мешканцям будинку відпочивати, винесено постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 182 КУпАП та проведено профілактичну бесіду.

порушення тиші

6 жовтня посварилися знайомі. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, висловлювався нецензурною лайкою на адресу заявника та розпиляв перед ним речовину з газового балончика. Все це відбувалося у дворі будинку № 37 на вул. Набережній Енергетиків. До приїзду наряду поліції кривдник зник. Кривдника встановлено, він перебував за місцем свого проживання. Стосовно нього оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.

сварка

Реклама

Хроніка правопорушень в Южноукраїнську: карткові зловмисники, меломани та кривдники

Джерело: yuzhkanews.city