Увага розшук! На Одещині зник 62-річний чоловік

23 липня 2024 р. 12:50

23 липня 2024 р. 12:50


У Чорноморську зник Володимир Петрович Бойчук. За словами племінниці востаннє вона мала з ним зв’язок 16 липня і після цього його бачили в автобусі, який прямував до міста Арциз. Пан Володимир має зріст 165 см, темне волосся та вуса, роскосі сіро-блакитні очі, повідомляє Бессарабія.UA .

Про те, що Володимир Петрович зник, першою дізналась його племінниця Ольга, яка приїхала провідати дядька і не застала його вдома. Разом із сестрою Юлею вона добу шукала дядька, але пошуки виявились марними. Після цього жінки звернулись до поліції та поширили інформацію про його зникнення у соцмережах.

За словами Ольги та Юлії їхній дядько хворіє на епілепсію та має залежність. Окрім дівчат інших рідних він не має і перебуває на їхній опіці.  Незадовго до зникнення він мав черговий алкогольний зрив, після якого був у важкому стані. Ольга каже, що їхала до нього саме, щоб провідати після цієї ситуації, але вдома дядька вже не було і на телефонні дзвінки він не відповідає.

Востаннє, за словами очевидців, його бачили в неділю на курорті Росєйка, Білгород-Дністровського району. І після цього його перебування лишається невідомим.

Володимир Бойчук був одягнутий у клітчату сорочку, сині шорти, світло-сіру кепку та чорні гумові ляпанці. Також його бачили з малиновим рушником середніх розмірів. Родина зниклого просить небайдужих жителів Одеської області із будь-якою інформацією про їхнього дядька звертатись за телефонами:

+380976123186 — Ольга

+380730342441 — Юлія

Увага розшук! На Одещині зник 62-річний чоловік

Джерело: bessarabia.ua