Концерти Артема Пивоварова та Parfeniuk: куди піти в Одесі цими вихідними

26 липня 2024 р. 19:34

26 липня 2024 р. 19:34


Найближчими вихідними в Одесі виступатимуть Артем Пивоваров та Parfeniuk, відбудеться концерт класичної музики та покажуть мюзикл No One in front on the Mirror.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

СПЕКТАКЛЬ "ПРИЄМНОГО АППЕТИТУ ЧИ ХТО КОМУ КОХАНЕЦЬ"

Вистава "Приємного апетиту чи хто кому коханець". Фото: on.od.ua

У заміському будинку, який належить щасливій сімейній парі, збираються друзі цього подружжя, щоб влаштувати вечір. Втім, у процесі підготовки з'ясовується, що пара не така вже й щаслива, а друзі – не такі вже й друзі. Залишається лише зрозуміти, хто кому коханець і що з цим робити. Ну а щоб дізнатися, чи буде в цій історії хепі-енд, треба подивитися виставу.

У ролях: Надія Машукова, Ольга Салтикова, Ганна Моргунова, Олег Шевчук, Єгор Карельський, Валентин Сальніков.

Автор сценарію та режисер: Олег Шевчук.

ДЕ: Beit Grand , вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 27 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "КЛАСИКА ТА ВЕЛИЧ"

Відео: YouTube-канал Mihail Ksida

Концертна програма від Михайла Ксиди та Діани Гульцової. Протягом вечора прозвучить музика від бароко до композицій ХХ століття: твори Марена Маре, Доменіко Скарлатті, Йоганна Себастіана Баха, Вольфганга Амадея Моцарта, Клода Дебюссі, Даріуса Мійо. Організатори зазначають, що глядачів здивує поєднання кларнету, клавесину, роялю, скрипки та оперних арій у супроводі ансамблю.

Михайло Ксіда – соліст Одеської обласної філармонії, кларнетист, мультиінструменталіст. У своїй творчості він поєднує любов до класичної музики, джазу та етніки, виконує різноманітні програми з оркестрами, камерними ансамблями, провідними українськими музикантами, створює аранжування музики бароко для кларнету та клавесину.

Діана Гульцова – Заслужена артистка України солістка Одеської філармонії, володарка багатьох міжнародних нагород, здобутих в Австрії, Італії, Фінляндії та Україні. Діана співпрацює з національними, камерними та студентськими оркестрами, веде активну концертну діяльність в Україні та за кордоном. Її віртуозна гра звучала у Вищій школі музики та у швейцарській консерваторії Берна, а також у резиденції Папи Римського у Лоніго. У співпраці зі швейцарським фондом "Легато" Діана часто дає концерти в різних країнах Європи.

Також у концерті візьмуть участь: Амріта Ксіда (сопрано), Кирило Бендеров (скрипка), Олександр Шагов (контрабас).

ДЕ: UNION , вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 27 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СТОЛИК НА ТРОЇХ"

Столик у кафе.

Вистава за мотивами п'єси ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Дія цієї ексцентричної комедії розвивається протягом одного вечора. Подружня пара після запевнень психолога у тому, що у них все дуже добре, приходить до ресторану, щоб відзначити десять років сімейного життя. Вечеря проспонсована медичним центром. Все починається чудово, але є один нюанс: столик чомусь накрили для трьох людей. Зайвий столовий прилад повністю змінює романтичну обстановку вечора, оскільки через нього виникають комедійні, драматичні ситуації. Як би там не було ця ситуація – найкраща перевірка відносин на міцність.

Режисер-постановник Олексій Агопян. У ролях: Олексій Агопян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

ДЕ: Будинок клоунів , вулиця Ольгіївська, 23

КОНЦЕРТ АРТЕМА ПИВОВАРОВА

Відео: YouTube-канал Artem Pivovarov

Популярний український виконавець Артем Пивоваров виступить із концертом в Одесі.

У концертній програмі улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Думі", "Там у тополі", "Ой на горі" та інші. Прозвучать цього вечора і пісні з авторського культурного проекту "Твої вірші, мої ноти", в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики, та "Маніфест" – пісня, яку називають сучасним гімном українців.

Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, спрямована на адресну допомогу нашим Героям у ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії , вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 950 до 4 450 гривень

МЮЗИКЛ NO ONE IN THE FRONT OF THE MIRROR

Мюзикл No One в front of the Mirror.

Вистава, в якій сплелися три епохи. Герої живуть у різний час, проте їх поєднують схожі життєві обставини. У спектаклі три частини, у кожній з яких по два герої: чоловік і жінка. Троє з героїв – історичні персонажі, решта – вигадані, деякі навіть безіменні. У когось у житті справді відбувається драма, а драма інших – скоріше авторська іронія. Організатори відзначають, що цей мюзикл відрізняється незвичайним задумом та захоплюючим сюжетом.

КОЛИ: 28 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 500 гривень

КОНЦЕРТ PARFENIUK

Відео: YouTube-канал Wellboy

Молодий український виконавець Parfeniuk виступить в Одесі із концертною програмою з головних хітів. Parfeniuk – self-made артист, композиції якого швидко підкорюють стрімінгові платформи та радіостанції. Серед хітів-мільйонників треки "Провела екскурсію", "Відриваючись", "Долоні", "Мала", "Забий", "Поряд".

ДЕ: True Man Sun of Beach, пляж Аркадія, 10

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

Концерти Артема Пивоварова та Parfeniuk: куди піти в Одесі цими вихідними

Джерело: VGORODE (Одеса)