Ізмаїл відзначив День підприємця: нагороджені найкращі з найкращих

03 вересня 2024 р. 16:04

03 вересня 2024 р. 16:04


У День підприємця, який відзначався 1 вересня, місто Ізмаїл провело урочисте нагородження представників малого та середнього бізнесу. Незважаючи на складні умови воєнного часу, місцеві підприємці продовжують демонструвати стійкість та відданість своїй справі.

За вагомий внесок у розвиток міста та економіки України грамотами Ізмаїльського міського голови було відзначено низку підприємств та підприємців, серед яких: «Таврія Плюс», «Ізмаїл Євротрансавто», «Діамант», «Єленсан», «АТБ-Маркет», «Форт-Бір-Плюс», Ірина Каргапольцева, Олександр Самборський, Алла Вуйко, Вадим Дмитрієв та мале підприємство "Проєкти. Вишукування. Комерція".

Заступниця Ізмаїльського міського голови Катерина Татаринцева та начальник управління економіки Тетяна Оленєва наголосили на важливості ролі малого та середнього бізнесу в забезпеченні життєдіяльності міста, реалізації соціальних програм та підтримці Збройних Сил України.

- Попри всі виклики, ізмаїльські підприємці продовжують працювати, створювати нові робочі місця та підтримувати економіку країни. Їхній внесок у нашу перемогу неоціненний, – зазначила Катерина Татаринцева.

Міська громада висловлює щиру подяку всім підприємцям за їхню віддану працю та вірить у скору перемогу України.

Реклама

Ізмаїл відзначив День підприємця: нагороджені найкращі з найкращих

Джерело: izmacity.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua