Сьогодні у центрі Одеси тимчасово перекриють рух

05 вересня 2024 р. 11:22

05 вересня 2024 р. 11:22


У четвер, 5 вересня, у другій половині дня в Одесі відбудеться матч збірних команд Молдови та України з боксу, через що тимчасово перекриють рух. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

"У зв'язку з проведенням матчевої зустрічі національних збірних команд Республіки Молдова та України з боксу 05 вересня 2024 року з 13.00 до 22.30 тимчасово буде обмежений в'їзд транспорту, крім бере участь у заході спецавтотранспорту на вулицю Європейську, від провулка Воронцовського до Приморського бульвару" мерії", – повідомили у мерії.

Нагадаємо, що через зливу, яка накрила Одесу з вечора 4 вересня, в Одесі затопило низку магістральних вулиць у деяких районах міста. Найбільше традиційно дісталося Балківській, де авто просто "потонули". Як повідомили у міській раді, сьогодні тролейбус №8 курсує від Залізничного вокзалу до вулиці Грушевського/Хімічна. Замість Трамваю №20 курсує маршрутне таксі.

Пересипським районом рух електротранспорту відновлено. Мешканці селища Котовського у місцевих пабликах повідомляють, що проїхати в інші райони міста можна лише Об'їзною дорогою. Патрульна поліція повідомляє, що наразі перекрито рух від вулиці Отамана Головатого до вулиці Церковної. Організовано реверсний рух вулицею Чорноморського Козацтва.

Сьогодні у центрі Одеси тимчасово перекриють рух

Джерело: VGORODE (Одеса)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua