В Ізмаїльському районі проводять ямковий ремонт дороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове

05 вересня 2024 р. 17:01

05 вересня 2024 р. 17:01


На автодорозі Т-16-07 проводять ремонтні роботи дорожнього покриття. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, передає Бессарабія.UA.

Наразі на ділянці від міста Ізмаїл до села Кислиця в межах експлуатаційного утримання буде аварійно ліквідовано ямковість та вибоїни. Роботи проводяться на умовах співфінансування з Ізмаїльською РВА.

“Дана ділянка дороги має вагоме економічне значення для регіону, адже вона веде до накопичувальних портових майданчиків, а сама дорога Т-16-07 веде до іншого портового міста — Кілія”, — зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Нагадаємо, автомобільна дорога Т-16-07  Ізмаїл-Кілія-Вилкове може використовуватись як резервний шлях у випадку заторів на міжнародній трасі М-15 Одеса-Рені.

Рух цією дорогою проходить і мостом через канал Кофа , який перекритий вже значний час для пересування автотранспорту — багаторічна експлуатація без ремонту деяких ділянок вкрай негативно вплинула на стан асфальтного покриття, яке не розраховано на пересування вантажного транспорту.

Ця дорога важлива і для мешканців Вилківської та Кілійської громад. Проїзд аварійно-рятувальних служб, застосування пасажирського автобусного сполучення і безпечного перевезення учнів до опорних закладів шкільними автобусами, екстрене транспортування хворих до надкластерної та кластерної лікарень, розташованих в місті Ізмаїл, наразі неможливі цією дорогою.

В Ізмаїльському районі проводять ямковий ремонт дороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове

В Ізмаїльському районі проводять ямковий ремонт дороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua