Долучайся до опитування про якість освіти в Україні: кожен голос важливий

06 вересня 2024 р. 10:46

06 вересня 2024 р. 10:46


Зібрана інформація від викладачів, батьків та дітей допоможе отримати реальну картину стану сучасної освіти, передає Бессарабія.UA .

Про старт опитування оголосив на щорічній серпневій конференції освітян віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Кожен українець упродовж 10 днів може поділитися власною думкою про проблеми в системі освіти, які потребують першочергового розв’язання. А також оцінити, на власний розсуд, якість навчання. Пройти опитування можно за посиланням .

Участь в опитуванні можуть взяти:

  • батьки дітей дошкільного віку;
  • школярі та їхні батьки;
  • студенти профтехів і їхні батьки;
  • студенти закладів вищої освіти та їхні батьки;
  • усі інші дорослі українці.

“Основа ефективних управлінських рішень — це якісні дані. Важливо, щоб уряд й освітяни були в одній системі координат. Опитування допоможе отримати якісну інформацію про те, що відбувається у сфері освіти, пріоритезувати наші дії та спланувати наступний рік роботи”, — заявив Михайло Федоров.

Опитування проводить Міносвіти спільно з Мінцифрою за підтримки проєкту EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом і впроваджується Міжнародним та іберо-американським фондом адміністративної і державної політики (FIIAPP).

Долучайся до опитування про якість освіти в Україні: кожен голос важливий

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua