Голові Одеської облради від "Слуг народу" подарували подушку з доларами: він не оцінив жест

06 вересня 2024 р. 13:39

06 вересня 2024 р. 13:39


Під час пленарного засідання 23-ї сесії Одеської обласної ради Григорію Діденку вручили провокаційний подарунок — подушку з фальшивими доларами. Інцидент викликав жваве обговорення та обурення.

Джерело: Суспільне.Одеса, видання "Думская".

Подробиці: під час трансляції сесії Одеської обласної ради голові ради Григорію Діденку було передано подушку з фальшивими доларами. Подарунок вручив голова фракції «Європейська Солідарність» Михайло Шмушкович . Депутатка Юлія Чухало пояснила, що цей жест був символічним і мав на меті підкреслити підозри щодо незаконного збагачення Діденка на суму 17 мільйонів гривень.

Чухало також нагадала про інформацію, що під час обшуків у Діденка та його дружини вилучили готівку, заховану у подушці. Вона критикувала голову облради за зловживання владою та недоречні витрати під час війни, згадуючи про оновлення аквапарку та брендовий гардероб родини.

Діденко, роздратований, викинув подушку з фальшивими доларами в зал і не прийняв цей "подарунок". Наприкінці серпня ЗМІ повідомили про обшуки в голови Одеської обласної ради, проте НАБУ відмовилося коментувати ситуацію, а сам Діденко не відповів на дзвінки кореспондентів.

Реклама

Голові Одеської облради від "Слуг народу" подарували подушку з доларами: він не оцінив жест

Джерело: bilyayivka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua