У місті Ізмаїл проведуть безкоштовний захід для — “День з рятувальниками”

06 вересня 2024 р. 13:56

06 вересня 2024 р. 13:56


10 вересня діти віком від 8 до 11 років зможуть завітати в гості до рятувальників Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області та разом з ними вдосконалити базові правила безпеки у різних ситуаціях, передає Бессарабія.UA із посиланням на СОУП Ізмаїл/Caritas Odesa UGCC

Захід складатиметься з двох частин: зустріч з рятувальниками з питань удосконалення навичок особистої безпеки дітей та  екскурсія  до пожежно-рятувальної частини з ознайомленням спеціальної рятувальної техніки.

З 13:30 по 15:00 рятувальники міста Ізмаїл розповідатимуть дітворі про правила безпечної поведінки на воді та у природних екосистемах: як визначити місце для купання, чому не можна лізти у воду самостійно, як рятують людей на воді, чим загрожують прогулянки у лісосмугах у період війни, як швидко вогонь поширюється у природних екосистемах.

Далі з 16:00 по 17:30 у Державній пожежно-рятувальній частині 20  міста Ізмаїл дітям покажуть спеціальну рятувальну техніку, спорядження рятувальників, ознайомлять зі специфікою професії та повторять з ними базові правила безпеки, які необхідно знати у мирний та військовий час.

Зареєструватися для відвідування заходу можна до 20:00 неділі, 8 вересня, за посиланням .

Обидва заходи є безкоштовними, але кількість місць обмежена, тому попередня реєстрація обов’язкова. У випадку відбору, перевага буде надаватись дітям з родин ВПО або родин Захисників України.

У місті Ізмаїл проведуть безкоштовний захід для — “День з рятувальниками”

У місті Ізмаїл проведуть безкоштовний захід для — “День з рятувальниками”

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua