На Одещині чотирирічна дитина ледь не випала з вікна багатоповерхівки: матір притягнули до адмінвідповідальності

07 вересня 2024 р. 12:39

07 вересня 2024 р. 12:39


Хлопчика, який виглядав з вікна квартири, розташованої на четвертому поверсі багатоповерхівки, помітили перехожі й повідомили до поліції. Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці безперешкодно потрапили в помешкання, бо вхідні двері не були зачинені на замок, і виявили, що малолітня дитина перебуває у квартирі одна, без нагляду дорослих.

Як з’ясували інспектори ювенальної превенції, мати малюка, йдучи на роботу, залишила сина на співмешканця. Але чоловік вирішив зустріти кохану та залишив хлопчика вдома самого, не зачинивши вікна та двері. Коли пара повернулась додому, на неї вже чекали поліцейські.

Раніше родина не потрапляла у поле зору поліції. Правоохоронці провели бесіду з батьками, пояснивши, що наслідки їхньої безвідповідальності могли бути непередбачуваними та трагічними.

За невиконання батьківських обов’язків відносно матері малюка складено протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує штраф у сумі до 1700 гривень. Матеріали вже скеровані до суду.

Відтепер родина перебуватиме під контролем поліцейських та соціальних служб.

На Одещині чотирирічна дитина ледь не випала з вікна багатоповерхівки: матір притягнули до адмінвідповідальності

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua