Погрожував вбивством рідній матері: житель Кілійської громади поніс кримінальну відповідальність

07 вересня 2024 р. 16:11

07 вересня 2024 р. 16:11


Чоловік, який раніше переступав закон, але вважається таким, що вже не має судимості, не залишив у минулому кримінальні схильності. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Між матір’ю та сином тривалий час спостерігалися напружені стосунки, які одного з липневих вечорів переросли в кримінальне правопорушення.

Під час сварки, що виникла на кухні їхнього помешкання, син виголосив погрозу, заявивши: «Я зараз тебе підірву». Із метою підтвердження своїх слів, він кинув на підлогу відкритий газовий балон, під’єднаний до газового таганка.

Мати сприйняла цю погрозу реальною, оскільки вважала, що син цілком здатний її реалізувати за таких обставин.

За вчинене чоловіка притягнули до кримінальної відповідальності, висунувши обвинувачення за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України у погрозі вбивством.

У четвер, 5 вересня, Кілійський районний суд Одеської області визнав кривдника своєї матері винним в інкримінованому правопорушенні та призначив покарання у виді пробаційного нагляду на один рік.

Засуджений зобов’язаний протягом року періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця проживання, роботи або навчання та не виїжджати за межі України без погодження з цим органом.

Настане мир у цій сім’ї чи це буде лише тимчасове перемир’я покаже час.

Погрожував вбивством рідній матері: житель Кілійської громади поніс кримінальну відповідальність

Джерело: bessarabia.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua