Великодальницька сільрада звернулася до поліції: просить відреагувати на підлітків з мопедами

13 вересня 2024 р. 16:45

13 вересня 2024 р. 16:45


Великодальницька сільська рада занепокоєна ситуацією з мопедистами, яка склалася на території громади. Від мешканців надходять численні скарги щодо підлітків, які без посвідчення водія та захисного спорядження їздять на мопедах, зокрема й у комендантську годину.

Джерело: Великодальницька громада

Що відомо: Великодальницька сільська рада направила лист до поліції, щоб вони відреагували на ситуацію, організували постійні рейди у громаді та виявляли мотоциклістів, які порушують правила.

У зв'язку з цим голова громади Денис Ткаченко також зустрівся з представниками поліції. Правоохоронці зазначили, що робота з підлітками, які керують мопедами без посвідчення водія, ведеться, однак вони посилять профілактичні заходи.

Нагадаємо, нещодавно на Одещині ввели операцію "Мотоцикліст", під час якої поліцейські будуть перевіряти водіїв без захисного спорядження, у стані сп’яніння, а також неповнолітніх , які керують мототранспортом без посвідчення водія.

У поліції також нагадують, що керувати мотоциклами та мопедами дозволено особам, які досягли 16-річного віку, пройшли теорію та практику, склали відповідні іспити та отримали посвідчення водія категорії А та А1. Водії повинні користуватися мотошоломами і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Реклама

Великодальницька сільрада звернулася до поліції: просить відреагувати на підлітків з мопедами

Джерело: bilyayivka.city