Ізмаїльські поліцейські завершили розслідування двох ДТП з потерпілими

16 вересня 2024 р. 14:10

16 вересня 2024 р. 14:10


Водіям, через яких постраждали три людини, загрожує обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами, повідомляє Бессарабія.UA .

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 22 січня в місті Ізмаїл на проспекті Миру. Поліцейськими встановлено, що 23-річний водій автомобіля Opel, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну, повернув ліворуч і не пропустив автомобіль BMW, який їхав головною дорогою у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення автівок  27-річний пасажир автомобіля Opel отримав тілесні ушкодження  середньої тяжкості — перелам ноги.

А 25 лютого на трасі Одеса – Рені, поблизу міста Ізмаїл, 42-річний водій автомобіля Renault через свою неуважність допустив зіткнення з автомобілем Ford. Аварія сталась через те, що водій Renault почав здійснювати обгін автівки Ford, яка рухалась попереду в попутному напрямку, подав сигнал лівого повороту і почав повертати. Внаслідок  “невдалого маневру” керманича, дві його пасажирки (42-х та 57-ми років) отримали перелами ніг, які кваліфікуються як ушкодження середньої тяжкості.

“Перевірка усіх водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі. Після проведення низки довготривалих експертиз ми під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, а саме у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження”, — розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Порушники правил дорожнього руху визнали свою провину та компенсували потерпілим витрати на лікування. Обвинувальні акти скеровані до суду. Їм загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Ізмаїльські поліцейські завершили розслідування двох ДТП з потерпілими

Ізмаїльські поліцейські завершили розслідування двох ДТП з потерпілими

Джерело: bessarabia.ua