Білгород-Дністровський суд призначив покарання працівнику СТО, який вкрав авто клієнта та збив на смерть пішохода

16 вересня 2024 р. 16:21

16 вересня 2024 р. 16:21


Працівник ремонтно-відновлювальних робіт на території станції технічного обслуговування незаконно заволодів автомобілем  одного з клієнтів та, будучи у стані алкогольного сп’яніння, на великій швидкості здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер у лікарні, передає Бессарабія.UA .

Ввечері 21 квітня поточного року працівник СТО викрав автівку MERCEDES-BENZ С300, яка перебувала на технічному обслуговуванні. Слідство встановило, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, коли на великій швидкості скоїв наїзд передньою правою частиною кузова керованого ним автомобіля на пішохода. В результаті аварії постраждалого госпіталізували до медзакладу із тяжкими тілесними ушкодженнями, несумісними із життям.

Винуватець аварії, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне, не зупинився та залишив місце злочину. Однак він не справився з кермуванням і зіткнувся з парканом. Після цього він вийшов з машини та пішов пішки в сторону СТО, де його затримала поліція.

Дослідивши справу обвинуваченого, суд постановив призначити йому покарання —  вісім років  та шість місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом на строк шість років, без конфіскації майна.

Білгород-Дністровський суд призначив покарання працівнику СТО, який вкрав авто клієнта та збив на смерть пішохода

Джерело: bessarabia.ua