В Одеській області напередодні дня усиновлення відновили зустрічі за кавою з головою громади

16 вересня 2024 р. 20:26

16 вересня 2024 р. 20:26


Через повномасштабне вторгнення ворога в Україну такі зустрічі поставили на паузу

В Одеській області знову відновили зустрічі «кава з головою громади». Про це повідомила голова Доброславської громади Людмила Прокопечко.

«Ідея проведення зустрічей «Кава з головою громади" виникла ще перед повномасштабним вторгненням рф в Україну, але, коли почалася велика війна, якось було не до того, бо довелося терміново  вирішувати дуже багато проблем. І ось сьогодні, нарешті, така перша зустріч відбулася.

Напередодні Дня усиновлення я запросила на каву прекрасних людей – опікунів та піклувальників, які дали дітям, що з різних причин залишилися без батьківської опіки, найважливіше - щастя мати родину, маму і тата. Кожен з них відкрив дитині своє серце, поділився з нею своєю  любов'ю та душевним теплом. Такою ж теплою і по справжньому родинною була і наша зустріч.

Мої гості розповідали про своїх дітей, раділи їхнім успіхам. Не оминули і проблем, з якими вони стикаються, а їх чимало. Деякі питання вдалось вирішити одразу, над рештою будемо працювати. Мені було дуже приємно почути слова подяки на адресу селищної ради не лише за те, що ми підтримуємо такі родини, а й за всю роботу, спрямовану на покращення якості життя мешканців громади.

По завершенню заходу опікуни та піклувальники отримали продуктові набори від наших партнерів», - розповіла в соцмережі Л. Прокопечко.

ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

Голови ОТГ Одеського району стали капітанами спортивних команд своїх громад

Одеська обласна державна адміністрація вказала місце для зняття втоми від буденних справ

Микола Заєць, редактор стрічки новин

В Одеській області напередодні дня усиновлення відновили зустрічі за кавою з головою громади

Джерело: pulsodes.od.ua