Влада Одещини не має ілюзій з приводу легкої зими 2024-2025, але робить максимум для забезпечення регіону світлом і теплом

13 жовтня 2024 р. 14:57

13 жовтня 2024 р. 14:57


Влада регіону взяла участь в урядовій нараді щодо децентралізація системи енергозабезпечення

Влада Одеської області не має ілюзій з приводу легкої зими 2024-2025, але робить максимум для забезпечення регіону світлом і теплом. Таку заяву зробила ОДА за результатами урядової наради щодо децентралізація системи енергозабезпечення.

В інформації владного органу Одещини зазначається, що триває підготовка до початку опалювального сезону.

«Минулі зими видалися нелегкими. Чи маємо ілюзії з приводу прийдешньої? Ні. Але робимо максимум, щоб жителі нашого регіону були зі світлом і теплом», - мовиться в прес-релізі облдержадмінітсрації з цього приводу.

Зазначається, що триває процес із переведення котелень на альтернативні види палива, і що кожна 10 Гкал в регіоні виробляється вже незалежно від наявності природного газу.

Також облдержадміністрація інформує жителів регіону, що опалювальний сезон в області зазвичай розпочинається орієнтовно 1 листопада, але все залежить від погодних умов. Об’єкти соціальної сфери, житловий фонд, теплове та водопровідно-каналізаційне господарство області приведені у готовність.

Посилено йде комунікація з бізнесом та громадами для оперативного реагування на критичні ситуації.

Принагідно Одеська ОДА нагадала, що область бере участь у формуванні Єдиного портфеля публічних інвестиційних проєктів України.

«Створена Стратегічна інвестиційна рада за участю міжнародних партнерів відбиратиме найпріоритетніші проєкти, які пропонуватиме місцева влада. Спільно з громадами працюватимемо над тим, щоб залучати громади до розробки пропозицій та подання заявок», - розповіла облдержадміністрація.

ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

На Одещині вшанували пам’ять будівничого ринку «7 км» та найкращої громади регіону

На Одещині селищна рада виграла грант Уряду Великої Британії: «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом»

Микола Заєць, редактор стрічки новин

Влада Одещини не має ілюзій з приводу легкої зими 2024-2025, але робить максимум для забезпечення регіону світлом і теплом

Джерело: pulsodes.od.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua