В Одеській області майже за 178 мільйонів гривень продають морський порт

16 жовтня 2024 р. 09:38

16 жовтня 2024 р. 09:38


В Одеській області знову виставили на продаж комлекс державного підприємства "Білгород-Дністровський морський торговельний порт". Стартова вартість об'єкту становить 177 мільйонів 972 тисячі 492 гривні 88 копійок.

Відповідний тендер опублікували на платформі державних закупівель Prozorro в середу, 9 жовтня, регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській і Миколаївській областях.

Що входить у портовий комплекс, який виставили на продаж:

  • будівлі та споруди Білгород-Дністровського морського торговельного порту: відкриті вантажні склади та вантажні майданчики, автодорога, естакада зливу паливно-мастильних матеріалів із підземними ємностями, рейкові кранові колії, залізничні шляхи, артсвердловини, бункер для переробки зернових;
  • будівлі та споруди бази відпочинку "Прибій": будівлі службово-побутового призначення, спальні корпуси, будинки відпочинку та інші споруди;
  • портопункт "Бугаз", який складається із будівель адміністративно-побутового призначення, складських приміщень та інших споруд; у пункт заходить власна залізнична гілка.

Пропозиції прийматимуть до вечора 30 жовтня. Аукціон планують провести 31 жовтня.

В Одеській області майже за 178 мільйонів гривень продають морський порт

Джерело: VGORODE (Одеса)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua