Пересувну освітлювальну станцію з генератором на причепі отримала селищна рада з Одещини (на фото)

16 жовтня 2024 р. 19:32

16 жовтня 2024 р. 19:32


Завдяки проєкту USAID

Пересувну освітлювальну станцію з генератором на причепі отримала Доброславська селищна рада Одеської області. Про це повідомила лідер ОТГ Людмила Прокпечко.

«Продовжується наша співпраця з неймовірними партнерами -  HOVERLA / проєкт USAID в Україні. 15 жовтня наша громада отримала пересувну освітлювальну станцію з генератором на причепі. Така техніка є важливою підтримкою для оперативного реагування у надзвичайних ситуаціях. Вежа забезпечує тимчасове освітлення під час аварійних робіт, евакуацій та інших критичних моментів, коли кожна хвилина на рахунку. Окрім цього, система також стане в нагоді для організації заходів на відкритому повітрі та інших нагальних потреб громади», - розповіла Л. Прокопечко.

Варто зазначити, що у ці дні керівник Доброславської селищної ради перебуває у закордонному відрядженні. Між переїздами з Німеччини до Польщі вона підсумувала першу частину європейського відрядження.

«Проєкт SHE CAN фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини, його мета - підтримка жіночого лідерства у різних сферах: в політиці, місцевому самоврядуванні, бізнесі, громадському секторі, а також допомога в налагодженні партнерств між громадами України і Німеччини, навчанні основам проєктного менеджменту та фандрайзингу», - зазначила голова органу місцевого самоврядування селища Доброслав.

А в Польщі, у м. Гданськ, Людмилі Прокопечко відвели час для презентації Доброславської громади в рамках міжнародної конференції.

Раніше повідомлялося, що голова селищної ради з Одещини тиждень працювала в США над новими проєктами для громади.

ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

На Одещині вшанували пам’ять будівничого ринку «7 км» та найкращої громади регіону

На Одещині селищна рада виграла грант Уряду Великої Британії: «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом»

Микола Заєць, редактор стрічки новин

Пересувну освітлювальну станцію з генератором на причепі отримала селищна рада з Одещини (на фото)

Джерело: pulsodes.od.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua