В Одесі затримали ще двох місцевих зрадників, які шпигували на користь ворога

17 жовтня 2024 р. 18:33

17 жовтня 2024 р. 18:33


Служба безпеки України знешкодила ворожу агентуру, яка намагалася розвідати маршрути ЗСУ із поставок зброї на фронт. Затримали за місцем проживання трьох російських агентів, двоє з них – одесити.

Джерело : СБУ

Що відомо: зрадники обходили місто і приховано фіксували вузлові залізничні станції, стратегічно важливі об’єкти Укрзалізниці, намагалася розвідати маршрути ЗСУ із поставок зброї на фронт.

Отримані дані агенти месенджером передавали своєму російському куратору у вигляді позначок на гугл-картах з детальним описом. Правоохоронці затримали їх за місцем проживання в Одесі.

Також до агентурної мережі входила жінка з Краматорська, яка виявляла і передавала позиції українських військ, які тримають оборону на Краматорському напрямку.

Під час обшуків у зрадників вилучили мобільні телефони, які вони використовували для комунікації з російським куратором. Їм повідомили про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану. Наразі вони перебувають під вартою. Їм загрожує від 12 років до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Затримали зрадників працювали на ворога Одеса Затримали зрадників працювали на ворога Одеса

Затримали зрадників працювали на ворога Одеса Автор: СБУ Затримали зрадників працювали на ворога Одеса

Реклама

В Одесі затримали ще двох місцевих зрадників, які шпигували на користь ворога

Джерело: bilyayivka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua