Дві громади Одеського району одержали від USAID мобільні освітлювальні вежі з генераторами

18 жовтня 2024 р. 09:10

18 жовтня 2024 р. 09:10


Обладнання дісталося Доброславській та Визирській ОТГ

Дві громади Одеського району одержали від USAID мобільні освітлювальні вежі з генераторами, повідомляє кореспондент інформагенції «Пульс Одещини».

В інформації райдержадміністрації зазначається, що це обладнання сприятиме громадам не лише для проведення ремонтних робіт під час аварій, а й постачатиме в автономному режимі електроенергію у випадку надзвичайних ситуацій. Ці вежі є мобільними і зручними в транспортуванні.

«Якісне освітлення дасть змогу ремонтним бригадам проводити роботи у нічний час, це поліпшить  безпеку для працівників та мешканців», - зазначили в райдержадміністрації.

Крім того, представники проєкту USAID «ГОВЕРЛА» сприяють громадам у технічні підтримці наданого обладнання та навчанню місцевих комунальних служб, щоб могли ефективно реагувати на різні виклики.

Раніше повідомлялося, що днями депутат парламенту Болгарії Явор Божанков відвідав на Одещині Арцизьку і Тарутинську громади Болградського району і передав великою партію мобільних печей (на фото: нижче за текстом).

«Ці буржуйки будуть розподілені по старостатах, також надали їх лікарні, ФАП у селах для екстрених ситуацій, на випадок можливих блекаутів. Цими печами добре обігріватися та готувати в них їжу», - розповів Арцизький міський голова Сергій Парпуланський.

ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

На Одещині вшанували пам’ять будівничого ринку «7 км» та найкращої громади регіону

На Одещині селищна рада виграла грант Уряду Великої Британії: «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом»

Микола Заєць, редактор стрічки новин

Дві громади Одеського району одержали від USAID мобільні освітлювальні вежі з генераторами

Джерело: pulsodes.od.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua